Vi använder oss av ekologiska kikärtor och ekologiska kryddor. Pitabrödet är hantverksmässigt bakat på surdeg i en riktig stenugn. Det ger en fantastisk textur och smak. Vi friterar i 100% svensk rapsolja utan några tillsatser som vi byter minst en gång om dagen. I princip allt görs dagligen på plats från grunden. På borden har vi våra ”hemliga” såser amba och shkug.

Vår meny hittar du för nedladdning här (our menu in English in pdf)

 

Vår meny

Falafel i stenugnsbakat pitabröd på surdeg. Serveras med tomat och gurksallad med färsk mynta, syrad rödkål, hummus, tahini, pickles, persilja och 5 falafelbollar. (sesam, gluten)

Original 80 kr (vegan)

Favvo (aubergineröra) 90 kr (vegan)

Lyx (med halloumi) 90 kr (laktos)

Double Cheese (labneh- färsk getost och halloumi) 90 kr (laktos)

Deluxe (labneh och aubergineröra) 95 (laktos)

Falafel i rullebröd. Serveras med tomat och gurksallad med färsk mynta, syrad rödkål, hummus, tahini, pickles, persilja och sju falafelbollar. För den hungrigare gästen som gillar att bli riktigt mätt. (sesam, gluten)

Original 90 kr (vegan)

Favvo – (aubergineröra) 100 kr (vegan)

Lyx  – (med halloumi) 100 kr (laktos)

Double Cheese – (labneh- färsk getost och halloumi) 100 (laktos)

Deluxe – labneh och aubergineröra (friterade aubergine som efter fritering rörs runt med paprikapuré, karamelliserad lök, vitlök och citron) 105 (laktos)

Falök – med pommes och picklad lök 100 kr (vegan)

Falafelsallad – glutenfri och vegan (sesam)

Serveras med tomat- och gurksallad med färsk mynta, syrad rödkål, hummus, aubergineröra (ugnsrostad aubergine som rörs runt med paprikapuré, karamelliserad lök, vitlök och citron),  morotssallad (med granatäppelsirap, citron, olivolja och bockhornsklöver), tahini, pickles, persilja och sju falafelbollar, 105 kr

Böreksallad – vår egen filodegspaj med ekologisk potatis, karamelliserad lök och timjan (sesam, gluten)

Serveras med tomat- och gurksallad med färsk mynta, syrad rödkål, hummus, aubergineröra (ugnsrostad aubergine som rörs runt med paprikapuré, karamelliserad lök, vitlök och citron), morotssallad (med granatäppelsirap, citron, olivolja och bockhornsklöver), tahini, pickles, persilja och två stycken börek, 110 kr

Combosallad (sesam, gluten)

Serveras med tomat- och gurksallad, syrad rödkål, hummus, aubergineröra (ugnsrostad aubergine som rörs runt med paprikapuré, karamelliserad lök, vitlök och citron), tahini, pickles, marockansk morotssallad (med granatäppelsirap, citron, olivolja och bockhornsklöver), persilja och en stycken börek samt fyra falafel, 110 kr

Tillbehör

Pommes frites (i säsong strävar vi alltid efter att ha ekologisk potatis!) 30 kr

Sötpotatis pommes 45 kr

Friterad blomkål med persilja och sumak 35 kr

Börek, filodegspaj med ekologisk potatis, karamelliserad lök och timjan 30 kr (gluten)

Halloumi 20 kr (laktos)

Labneh 10 kr (laktos)

Chili cheese dip 15 kr (färsk getost och chili) (laktos)

Aubergineröra (ugnsrostad aubergine som rörs runt med paprikapuré, karamelliserad lök, vitlök och citron) 15 kr

Dryck

Vi erbjuder ett brett sortiment av läskedrycker som uppdateras kontinuerligt. Något som alltid finns på menyn är dock vår hemmagjorda Lemonana. Färskpressad citron, sockerlag och färsk mynta, 28 kr.

Allergener

Här får du info om vilka allergener som förekommer i vår mat.